Rum Patriği'ni Şaşırtan Vatandaş


Kudüs Rum Ortodoks Patriği III.Theofilos'un elini tutan vatandaş 'Elini öpreyim hacı amca' dedi...


Arap Uyanışı Kongresi programı kapsamında İstanbul'a gelen Hıristiyan dini liderler Ayasofya Müzesi 'ni gezdi. Grup halinde gelen ve yaklaşık bir saat müze içersinde vakit geçiren dini liderler daha sonra Ayasofya'dan ayrıldı.

Kudüs Rum Ortodoks Patriği III.Theofilos, Ayasofya Müzesi’ni ziyaret ettikten sonra çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı.
Açıklama sonrası bir vatandaş Theofilos’un karşısına geçerek “Elini öpeyim hacı amca" diyerek el öptü. Theofilos ise bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve gülerek karşıladı.


Sayfalar

Hakkımda

Fotoğrafım
Bursa 1955 doğumluyum.Evli,üç çocuk babası ve altı torun dedesiyim.Çocuklarımı ve torunlarımı çok seviyorum.En büyük zevklerim;kitap okumak,seyahat etmek ve fotoğraf çekmektir.Bu arada çocuklarımın hayatla uyumunu ve başarılarını gördükçe,yaşama sevincim daha da artıyor. Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler bölümü mezunuyum. Sosyal konularda, kaybolan örf ve adetlerimizi takip konusunda araştırmalar yapıyorum.

“Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde ve son balık öldüğünde, paranın yenmediğini anlayacaksınız...İNSANA VERİLEN AKIL DOĞAYA ZARAR VEREBİLİR.AMMMA AYNI ZAMANDA KORUYABİLİR DE..”